Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Απύστεφτω!
Μάς κρήβουν
τοίν αλίθοια
  για το Παρίση!



ΛΟΙΠΟΝ, το λύσαμε κι αυτό το μυστήριο: «Οργανωμένο από την γαλλική κυβέρνηση, το χτύπημα στο Παρίσι»! Πρώτο θέμα χθες στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» και αντικείμενο χιλιάδων αναρτήσεων στο διαδίκτυο από …υποψιασμένους συμπολίτες μας, όψιμους διεθνολόγους – κοσμοπολίτες που πήγαν κάποτε πενθήμερη στο Παρίσι (και τα ξέρουν όλα απ’ έξω και ανακατωτά), με ενθουσιώδη σχόλια για την αποκάλυψη: ΑΠΗΣΤΕΦΤΟ! ΣΤΟΙΜΜΕΝΩ! ΔΕΝ ΤΟ ΧΟΡΑΪ ΑΝΘΡΟΠΙΝΩΣ ΝΟΥΣ!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ επαναλαμβάνεται…Μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, που «έγινε κατά παραγγελίαν και αφού προηγουμένως είχαν ειδοποιηθεί οι Εβραίοι για να σωθούν», ήρθε η ώρα της αποδόμησης της Παρισινής πραγματικότητας…Την ιδέα που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου την είχε λέει, κάποιος Geroid O΄Colman ο οποίος «σε μια συνέντευξη διάρκειας δυο μόνο λεπτών στο Russia Today αποκαλύπτει πράγματα και θαύματα για την επίθεση στο Παρίσι, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων από 150 ανθρώπων»…Σύμφωνα με τις αναρτήσεις:
«ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΥ (sic) ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! 
·        Μέσα στο Παρίσι τώρα πραγματοποιείται προπαγανδιστική εκστρατεία για να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται να βγαίνουν στους δρόμους!
·        Οι επιθέσεις στη Συρία ενορχηστρώνονται από το εξωτερικό – ΝΑΤΟ. Επιτίθενται σε άμαχους Σύριους!
·         Υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος κατά του άμαχου πληθυσμού Πρόκειται για μια μορφή νεοαποικιοκρατίας – στοχεύει στο διαίρει και βασίλευε των πληθυσμών του κόσμου και στην υποβολή μιας παγκόσμιας τάξης ενάντια στα συμφέροντά τους!
·        Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη που ωθείται στον παγκόσμιο πληθυσμό, εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της άρχουσας τυραννικής ελίτ!
·        Δεν υπάρχει πόλεμος κατά της τρομοκρατίας! Υπάρχει ένας πόλεμος όπου ΗΠΑ και Ισραήλ χρησιμοποιούν ως μεσολαβητές τις τρομοκρατικές ομάδες για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους.
·        Οι τρομοκράτες αυτοί χρηματοδοτούνται και εκπαιδεύονται από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.
·        Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το ISIS! Το ISIS είναι δημιούργημα των ΗΠΑ. Το ξέρουμε αυτό από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των ΗΠΑ από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA)».
Η ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ θεωρία συνωμοσίας αποδεικνύει ότι α) υπάρχουν βλαμμένοι σ΄ όλα  τα μήκη και τα πλάτη της γης και ότι β) η βλακεία είναι ανίκητη…Οι θεωρίες συνωμοσίας ανθούν παντού και υπάρχει συνήθως, ένα κοινό πρόθυμο να τις αποδεχθεί. Είτε στην Αμερική, όπου το 1/3 του πληθυσμού πιστεύει ότι ο Ομπάμα είναι Μουσουλμάνος, είτε στην Ελλάδα,  όπου οι αστικοί (και όχι μόνο) μύθοι ζουν ημέρες δόξας, όπως αποδεικνύει έρευνα που διενήργησαν από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου 2014 σε τυχαίο δείγμα 1.045 ατόμων ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Γιάννη Κωνσταντινίδη της Μονάδας Ερευνών του ΠΑ.ΜΑΚ., το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και παρουσίασαν στο Βερολίνο σε συνέδριο που οργανώθηκε από το Κέντρο για τον αντισημιτισμό στην Ευρώπη.
ΒΑΘΙΑ πεπεισμένοι, λοιπόν, εμφανίζονται οι συμπολίτες μας σε ποσοστό 75,25% ότι η κρίση της ελληνικής οικονομίας ήταν προσχεδιασμένη από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα, 68,66% υποστηρίζει ότι το φάρμακο ενάντια στον καρκίνο έχει βρεθεί αλλά δεν δίνεται σε ευρεία κυκλοφορία, 58,74% ισχυρίζεται ότι η επίθεση στους δίδυμους πύργους ήταν αποτέλεσμα καλά οργανωμένου σχεδίου των ΗΠΑ για να επιβάλουν την εξωτερική τους πολιτική. Και η «δαιμονοποίηση» των ΗΠΑ καλά κρατεί, με το 27% των ερωτώμενων να πιστεύουν ακόμη και ότι ο Νιλς Άρμστρονγκ δεν πάτησε ποτέ στη Σελήνη το 1969 και η προσελήνωση είχε σκηνοθετηθεί σε ερημική τοποθεσία!
Η καχυποψία επεκτείνεται και στην εγχώρια πολιτική, με το 60,86% των συμμετεχόντων στην έρευνα να πιστεύουν στην εβραϊκή καταγωγή του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη! Οι πολιτικοί, εν προκειμένω, φαίνεται να χαίρουν της μικρότερης εκτίμησης. Στο σημείο που οι μελετητές ζητούν από τους ερωτώμενους να κατατάξουν τους θεσμούς, ανάλογα με τον βαθμό εμπιστοσύνης που τους εμπνέουν, βρίσκουμε τους πολιτικούς στην τελευταία θέση με διαφορά, πίσω ακόμη και από τους παραδοσιακούς «εχθρούς», τους Τούρκους, Αμερικανούς και Εβραίους! Στον αντίποδα των πολιτικών η Εκκλησία κερδίζει την πρώτη θέση στην κατάταξη.
«Η καχυποψία συνδέεται με άλλα δύο δημοσκοπικά ευρήματα: τη χαμηλότατη κοινωνική εμπιστοσύνη αλλά και την έλλειψη παιδείας», δηλώνει στην «Καθημερινή», που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ (17 Ιουλίου 2014) ο ένας από τους καθηγητές που είχαν την ευθύνη της έρευνας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σκέλος των ερωτήσεων γνώσεων, μόνο το 6,5% βρήκε και τις τέσσερις σωστές απαντήσεις σε στοιχειώδη ζητήματα πολιτικής και ιστορίας.
ΣΕ ένα πιθανό σενάριο, όπου οι ερωτώμενοι καλούνταν να επιλέξουν μεταξύ τριών ξένων επενδυτών, το εβραϊκό κεφάλαιο τοποθετήθηκε στην τελευταία θέση. Αντίστοιχα, σε ερώτηση για την εθνική ταυτότητα Ελλήνων με άλλο δόγμα (μουσουλμάνους, Εβραίους και καθολικούς), η πλειονότητα των ατόμων ισχυρίζονται ότι η θρησκευτική ταυτότητα υπερισχύει της εθνικής, δηλαδή ο μουσουλμάνος Έλληνας είναι περισσότερο μουσουλμάνος (73,62%), ο Εβραίος περισσότερο Εβραίος (60%) και ο καθολικός το ίδιο (42%).
Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ των γεγονότων με εργαλείο ανάλυσης τις θρησκευτικές πεποιθήσεις παράγει παγκοσμίως θεωρίες συνομωσίας κι αυτό δεν είναι κάτι νέο…Το νέο είναι ότι διαπιστώνεις πλέον πως στην εποχή του διαδικτύου (από το οποίο – και κυρίως από τα facebook – ενημερώνεται αποκλειστικά πλέον ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας) αυτές οι θεωρίες έχουν ξεφύγει από το περιθώριο…Και δρουν τόσο διαβρωτικά πια, που αναρωτιέσαι τι σου επιφυλάσσει το μέλλον…  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.